logo
Teivo Stayers - kestävyysjuoksun erikoisseura, Tampere.     http://www.teivostayers.fi/stayers

Yhteislenkit ja -harjoitukset

  • tiistaisin vetotreenejä Pirkkahallissa talviaikaan
  • torstaisin yhteislenkki Teivosta vuoden ympäri
  • sunnuntaisin talviaikaan todella pitkä lenkki

Näiden nk. virallisten harjoitusten lisäksi on vaihtelevan satunnaisia pieniä porukoita juoksemassa silloin tällöin yhdessä.
Toivotamme kaikki juoksun harrastajat tervetulleeksi seuraamme; mukaan mahtuu (ja on jo) monenikäistä, -tasoista ja -vauhtista harrastajaa.

Tiistain vetotreenit Pirkkahallissa

Yhteisharjoitus on väliaikaisesti tauolla...
Tarkoitus on tehdä erilaisia vetoharjoituksia. Luonnollisesti jokaisen kannattaa tehdä harjoitukset omalla, itselleen hyödyllisella tasollaan, mutta voi hyvin olla, että paikalla on samantasoisia harjoittelijoita.

Vedot aloitetaan klo 19.00, johon mennessä verryttely on tehty.

Lisätietoja: [henkilö haussa].

Torstain yhteislenkki

lähtee Teivon Raviradalta, jossa meillä on käytössämme toimisto-, sauna- ja suihkutilat. Sisäänkäynti on raviradan pääkatsomon takaa.

Lenkille lähdetään 17.28 ja lenkin päälle on sauna (sekä uhoa tulevista kisoista, itsensä kehumista ja selityksiä juostujen kisojen menestyksestä tai sen puutteesta).

Sulan maan aikaan (ja kun näkee) juostaan Teivaalanharjulla Julkujärven suuntaan. Pisin lenkkivaihtoehto on n. 18 km (Julkujärvelle asti), keskipitkä n. 14 (paluu soramontun liepeiltä) ja lyhin 10 km (paluu Ylöjärvi-Porin tie -yhdystieltä).

Talviaikaan juostaan Ylöjärven keskustan suuntaan, sieltä Vuorentaustan ja Lamminpään kautta Pallopoika-kioskille, mistä voi kääntyä takaisin kolmostien suuntaan ja Teivoon, matkaa tulee n. 13 km. Pitkän lenkistä saa, kun kiertää Pallopojalta 5 km:n lisälenkin Ikuriin.
Jos juoksuhaluja riittää vain lyhyeen lenkkiin, 9 km:n kierros syntyy, kun ei lähdetä Vuorentaustasta edes Lamminpäähän päin vaan käännytään takaisin ravirataa kohti.

Vauhti vaihtelee tuntuman mukaan. Usein lenkillä muodostuu pieniä ryhmiä, jotka juoksevat omaa sopivaa vauhtiaan ja mukavan tuntuisen matkan. Välillä jotkut juoksevat kovavauhtisen kympin tai pidemmän matkan. Variaatioita riittää.

Lisätietoja: Jarno Maimonen

Sunnuntain yhteislenkki

Tampereen seudulla:
kiertää Pyhäjärven (gif, 50 kB) Rajasalmen sillan kautta. Järven ympäri on n. 27 km ja mukaan voi liittyä matkan varrelta.
Reitti: Jäteveden puhdistamo (n. 8.12)- Ratinan silta - Hämeenpuisto - Pirkankatu - Pispala - Nokia - Rajasalmen silta - Pirkkala - Härmälä - Hatanpää.
Tämän lenkin päälle ei ole järjestettyä saunaa, koska mukaan liitytään ja poistutaan matkan varrelta.
Pyhäjärven kierros -lenkille kertyy mittaa n. 27 km, (+ mahd. matka kotoa lenkin varrelle) mutta se on sitten takana jo aamuyhdeltätoista ja sunnuntaipäivä vasta edessä.

Lisätietoja: [Henkilö haussa].

Ylöjärven seudulla:

Lisätietoja: Jaska Rouhiainen.

Teivo Stayers - kestävyysjuoksun erikoisseura, Tampere.       http://www.teivostayers.fi/
TeSt-slogan